Jdi na obsah Jdi na menu
 

KOSMETIKA

navrh-bez-nazvu--2-.pngACNON Čistá a svěží & problematická pleť 

Ošetření doporučuji u středně závažných a závažných projevů akné jako jsou papuly (malé pupínky bez viditelných bílých nebo černých špiček) a pustuly (vřídky střední velikosti s nápadnými bílými nebo žlutými tečkami uprostřed) a u zarudlé,zanícené pleti. Provádí se klasické ruční hloubkové čištění pleti.

 

navrh-bez-nazvu--2-.png

NUTRI-PEPTIDE Hydratace&Mimické vrásky

Jedinečné intenzivní hydratační ošetření s kterým dosáhnete i úchvatného a viditelného omlazení pleti.Pro každou klientku,která chce hydratovat pleť a zpomalit proces stárnutí pleti.

 

navrh-bez-nazvu--2-.pngNEW AGE Anti-Age ,lifting,zpevňení & obnova buněk 

Inovativní novinka v péči o zralou pleť. Řeší příznaky stárnutí pleti a to na buněčné úrovni! Nabízí účinné  řešení pro hormonálně nevyrovnanou pleť (menopauza a pod.) dále je ošetření vhodné pro citlivou pokožku se sklony k zarudnutí.

 

navrh-bez-nazvu--2-.pngMEDER RED-APAX citlivá pleť,rosacea,kuperoza

Toto ošetření je navrženo tak aby pomáhalo řešit příznaky kuperozy ,rosaceu(růžovku) v pokročilém stádiu nebo i citlivou poškozenou pleť. Více informací o proceduře zde: RED-APAX

 

navrh-bez-nazvu--2-.pngKOSMETICKÉ OŠETŘENÍ PLUS RADIOLIFTING

Kosmetické ošetření je doplněno o přístrojové ošetření radiolifting(RF).Při  tomto ošetření dochází k většímu efektu omlazení,projasnění a vypnutí pokožky.  Zároveň v ošetření nechybí čištění pleti a kosmetická masáž.

Více o radioliftingu zde: RADIOliftingu

 

 

Chci si rezervovat termín : Reservio