Jdi na obsah Jdi na menu
 

ACCESS BARS

e62c2023-e0bc-4587-a937-3fe3eeb7f709.jpegCo je Access bars?
Access bars je soubor 32 bodů na hlavě  které se jemnými doteky terapeuta přidržují a tím dochází k uvolnění těchto bodů a jejich drah a psychické,emoční i fyzické úlevě.Tato metoda je  vhodná pro všechny zvláště při stresu,depresích,poruchách pozornosti ,”přehlcení mozku”a při životních okamžicích kdy už prostě nevíme jakou cestou se vydat a potřebujeme se uvolnit. 

Jak Access bars probíhá ?
Lehnete si pohodlně na lehátko, je vhodné mít příjemné oblečení (žádné stahující prvky) můžete si zavřít oči a odpočívat nebo si můžeme povídat. Jak chcete relaxovat je na vás.

Můžete pociťovat okamžitou úlevu,brňení ,můžete usnout nebo jen relaxovat.Hlavně je důležité nemít jasnou představu o tom jak budou access bars probíhat ještě před tím než na ošetření dorazíte. Každý člověk je individuální a u každého access bars probíhají trochu jinak.

Proč nabízím tuto metodu?
V roce 2021 jsem sama poprvé vyzkoušela tuto metodu a v mnohém mi pomohla.Při své práci kosmetičky se svými klienty často řeším jejich neduhy a splíny. Dlouho jsem přemýšlela jak bych jim mohla více pomoci a  tak i když je kosmetika mou profesí a mým posláním ,přála jsem si do svého repertoáru zařadit ještě něco co by jim mohlo psychicky ulevit.Proto jsem zvolila metodu access bars a mám upřímnou radost že se s vámi o tuto metodu mohu podělit.

PS.: Po access bars ošetření na vás v salóně bude čekat malé občerstvení.Aniž si to člověk uvědomuje ,tělo při terapii pracuje a dochází k úbytku cukru,soli a vody a tak je důležité tyto látky doplnit. 
 

“Vše ke mě v životě přichází s radostí, lehkostí a slávou”