Jdi na obsah Jdi na menu
 

MASÁŽE TĚLA A MYSLI

Objednat se na masáž: Soňa Dudyová     Rezervace

Email: soni.masaze@seznam.cz

navrh-bez-nazvu--2-.pngRegenerační masáž
Pokud máte kancelářskou práci a sport zrovna nepatří k vašim každodenním aktivitám, pak uděláte nejlépe, když vyrazíte na regenerační masáž. Ta zlepšuje krevní oběh, který může být z přemíry sezení zpomalený, a také se vám efektivně rozproudí lymfu. Při  masáži vás čeká pečlivá masáž nejen horní části páteře, ale také mezi lopatkové svaly.

navrh-bez-nazvu--2-.pngRelaxační masáž
Možná vás to překvapí, ale relaxační masáž není až tak zaměřena na samotné uvolňování svalů, ale využívá se především pro regeneraci těla a uvolnění mysli při stresu a únavě. Při této masáži se využívají nejrůznější pomůcky a obvyklou součástí je i uklidňující hudba či zapálené svíčky. Relaxační masáže jsou velmi jemné a pomalé. 

navrh-bez-nazvu--2-.pngTlaková masáž
Tato masáž je vhodná spíš pro aktivní lidi. Pro ty, kteří nejsou zvyklí sportovat, by mohla být až příliš bolestivá. Běžné je, že druhý den po této masáži bolí celé tělo. Do této masáže zapojuji i
reflexní masáž.


navrh-bez-nazvu--2-.pngReflexní masáž 
spočívá v stimulaci, nebo naopak  uvolnění reflexních zón a bodů. Ty se nacházejí na plosce nohy, kde najdeme reflexní zóny všech vnitřních i vnějších systémů. Díky této proceduře je možné výrazně ovlivnit stav orgánů a celého těla.
Samotná masáž má potom několikanásobný účinek.

navrh-bez-nazvu--2-.pngAromaterapie +Čakry Léčba těla i duše
Každý den se setkáváme s vůněmi, které nás provázejí doma, v práci, při řízení, koupeli, masáži, a dokonce i při spánku. Vůně, které cítíme kolem sebe, mohou ovlivňovat naše emoce, náladu, imunitu a především naše zdraví.Aromaterapie pomáhá lidem, kteří trpí stresem úzkostí a napětím
mají nedostatek spánku nebo trpí nespavostí.

Více informací: Aromaterapie

navrh-bez-nazvu--2-.pngSI skloubení
Křížokyčelní neboli SI skloubení je místo, kde sakroiliakální kloub, lidově „esíčko“ spojuje kost křížovou s kostí kyčelní. Tato oblast kříže je prakticky neustále vystavena vysoké zátěži a patří proto k místům, kde se poměrně často projevuje bolest. Manuální mobilizační techniky vedou k uvolnění oblasti SI skloubení. Cílem je opětovné dosažení rovnováhy mezi jednotlivými složkami a obnovení správné funkce pohybového aparátu, a tím redukce nebo odstranění bolesti. Uvolněním svalových spazmů dochází k lepšímu prokrvení orgánů a tkání, zlepšení jejich funkce a opětovné rovnováze.

navrh-bez-nazvu--2-.pngBaňkování
Tato technika je jedna z nejúčinnějších na ztuhlé svaly, partie zad a krku, ale i na onemocnění trávicího, dýchacího a pohybového aparátu. Přináší velkou úlevu při napětí v oblasti páteře – způsobené narušením funkce vnitřních orgánů. Nepřímo působí přes jednotlivé reflexní zóny na příslušné orgány. Dochází k odstranění jedů z tělních tekutin a lepšímu prokrvení tkáně. Dle potíží se baňky buď přikládají na určitá místa nebo se s nimi masíruje.

navrh-bez-nazvu--2-.pngNáprava Těla
Správné držení těla neboli civilizační onemocnění Je pro každého kdo často nesedí nebo nestojí dobře, z čehož se vyvozují, že mají „špatné držení těla“ a potřebují si ho zlepšit.
Cílem této masáže je součást manuální terapie, při které postupně odstraňuji kloubní blokády a tím obnovuji pohyblivost v daném kloubu, popřípadě segmentu páteře. 

 

Objednat se na masáž: Soňa Dudyová     Rezervace

Email: soni.masaze@seznam.cz